SNEL CONTACT VIA WHATSAPP?

SNEL CONTACT VIA WHATSAPP?

Maak gemakkelijk contact met je fysio/fitnessinstructeur

Wil jij:

– Direct antwoord op je vragen?
– Snel inzicht in je klacht(en)?
– Tips om de klacht(en) te kunnen verlichten?
– Contact met een deskundige fysiotherapeut en /of fitnessinstructeur?


Zet dan nu het nummer 06-57682443 direct in je telefoon en stuur een Whatsapp-bericht! Geef in het bericht een duidelijke beschrijving van de (pijn)klacht(en). Je kunt optioneel ook een foto en/of video mee sturen. Je fysiotherapeut maakt vervolgens een inschatting en geeft je waar mogelijk tips om de klacht te kunnen verlichten. Indien gewenst zal de fysiotherapeut een afspraak met je maken of doorverwijzen naar een andere zorgverlener. Hetzelfde geldt voor de fitnessinstructeur.

Wil je advies omtrent bewegen of een afspraak maken voor een training? Neem dan even contact met ons op. Gratis en geheel vrijblijvend!× Hoe kan ik je helpen?