CORE STABILITY TRAINING

CORE STABILITY TRAINING

Nieuw!!! ​Core Stability groeples bij Fysiq Vision

 

Waarom Core Stability?

Bij Core Stability-lessen (rompstabiliteit) werken we aan het samenspel van uw rug- en buikspieren. Ideaal voor mensen die klachten zoals lage rugpijn en andere klachten zo veel mogelijk buiten de deur willen houden. Daarnaast zorgt een goede Core Stability er ook voor dat uw sportprestaties vooruit gaan. Denk hierbij ook aan wandel- en fietssporten.

Wat houdt Core Stability Training in?

Tijdens onze groepslessen komt er een breed scala aan rug- en buikspierversterkende oefeningen voorbij. Daarnaast besteden we aandacht aan de heup- en beenspieren of een andere spiergroep naar uw voorkeur. Een goede uitvoering van de oefeningen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom wordt u tijdens het trainen begeleid door een van onze instructeurs.

We vinden het belangrijk dat u zelf goed weet wat u aan het trainen bent en hoe u dit het beste kan doen. Daarom zult u voorafgaand aan de groepslessen in een één op één sessie met uw instructeur kennismaken met wat Core Stability is. Op deze manier kunnen we rekening houden met uw medische achtergrond en een op maat gemaakt oefenprogramma voor u opstellen.

De groepslessen vinden plaats op donderdagavond om 18:00 uur op onze locatie aan de Parallelweg 50 in Veenendaal.

Lijkt u dit leuk en heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen via het onderstaande e-mailadres: Lars@fysiqvision.nl

Ook voor vragen zijn we uiteraard bereikbaar.× Hoe kan ik je helpen?