Uitbreiding van ons team!

Uitbreiding van ons team!

We hebben superleuk nieuws!
Vanaf 1 juni zal Shanthi ons team komen versterken op de maandag, woe avond, donderdag en de vrijdag overdag.

Ze zal fitness en bokszaktraining gaan geven maar we hebben ook nog wat leuke nieuwe dingen die we gaan aanbieden, zoals je hieronder kunt zien

20220426_1731151

 

Boksfit – kickfun 9-14 jaar van 18.00-19.00 uur
De jeugd lessen zijn effectieve en afwisselende lessen in een vriendelijke en veilige omgeving waarin de kinderen leren om grenzen aan te geven en elkaars grenzen te respecteren. Het zijn vooral ook hele leuke lessen onder professionele begeleiding, waarbij naast het vergroten van de weerbaarheid ook gewerkt wordt aan de verbetering van de fysieke en motorische vaardigheden. Wij moedigen onze leerlingen aan hun uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, behendigheid en coördinatie te verbeteren. Naast motorische vaardigheden leren de kinderen ook spelenderwijs sociale vaardigheden aan, waardoor ze beter bestand zijn tegen bijv. pesten, groepsdruk en agressie.
 
Boksfit – kickfun 14+ van 19.00-20.00 uur 
Tijdens deze les van 45 minuten tot een uur worden er basis stoot/trap vormen getraind doormiddel van oefeningen onderling en op de bokszak. Verder wordt deze les gecombineerd met kracht uithoudingsvermogen en oefeningen in een hoog tempo.De les bevat loopoefeningen, stoot/trap/blok oefeningen, spelvormen(boks gerelateerd) en kracht uithoudingsvermogen.De les is perfect om op een afwisselende manier je kracht, conditie en techniek te vergroten.

Powertraining 20.00 uur tot 20.45 uur (uitloop tot 21.00 uur)
Power training is een krachttraining in groepsverband waar iedereen welkom is, de aandacht op kwaliteit van bewegen ligt en een fysiek/mentaal gerelateerd doel hebben. Dit is meestal in de vorm van een circuit/tabata en heeft een HIT of HIIT karakter.× Hoe kan ik je helpen?