Slide Slide Slide Slide Slide

Fysiq Vision: altijd de juiste fysiotherapeut voor jouw klacht

Fysiotherapie van Fysiq Vision zorgt ervoor dat jij je weer helemaal fit voelt! Onze fysiotherapeuten helpen je om weer helemaal de oude te worden, maar ook kunnen we je helpen om de nieuwe, nog fittere jij te worden! De persoonlijke kleinschaligheid van onze fysiopraktijk en sportschool in Veenendaal maakt ons toegankelijk en laagdrempelig.

Ons (sport)aanbod even kort op een rij:

  • Vrij fitness; komen op het tijdstip naar je keuze en werken aan je persoonlijke doelen!
  • Groepstraining; samen met groep van max 10 personen olv trainer trainen. Is er op verschillende niveaus zodat er voor iedereen een groep is waar je je thuis voelt!
  • Smallgrouptraining; heerlijke intensieve training in groep van max 6 personen
  • Bokszaktraining; leuke manier om aan je conditie en fitheid te werken 
  • Fit & Gezond; de manier om binnen 12 weken af te vallen incl intensief begeleiding trainer/coach/dietist op gebied van bewegen en voeding

 

  • Slenderen; bewegen op een matige intensieve manier op beweegbanken
  •  Hardlooptraining; nu eindelijk eens echt je techniek goed aanpakken om te zorgen dat blessures wegblijven
  • Personal Training; een op een met je trainer gaan voor optimaal resultaat en een gezonde leefstijl die je vol kunt houden!
Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest

Zorg voor jezelf

Fysiq Vision is een moderne, sfeervolle fysio- en fitnesspraktijk in Veenendaal. Ons advies- en beweegcentrum heeft twee locaties waar we voor iedereen (jong en oud!) klaar staan om te helpen op passende wijze fit te worden en te blijven.

 

In onze rustgevende, prettige atmosfeer zorgen wij graag samen met jou, voor jou. Onze missie is het om iedereen te laten bewegen, op elk niveau!

 

Voor jezelf zorgen vinden we een belangrijke peiler; onze lijfspreuk is dan ook niet voor niks; ‘Wie nu geen tijd maakt voor zijn gezondheid, moet straks tijd maken om ziek te zijn!’

fysio vision Natascha Plate
Professioneel én persoonlijk

Onder leiding van Natascha staat een team van verschillende specialisten voor je klaar. Fysiq Vision biedt algemene fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, arbeidsfysiotherapie en McKenzie therapie, maar ook speciale fysiotherapeutische begeleiding voor kinderen door de collega’s van Fit &Vaardig (ook binnen ons pand werkzaam).

Heb je hulp en advies nodig tijdens/na behandeling wegens kanker? Je bent bij ons van harte welkom. Begeleiding bij Reumatische aandoeningen, Revalidatie na een operatie (hernia, nieuwe heup of knie bijvoorbeeld), Diabetes en/of Etalagebenen (Claudicatio Intermittens) zijn ook een specialisaties waarmee we je graag bij ondersteunen. Al onze therapeuten zijn afgestudeerd en BIG geregistreerd. 

Twee locaties in Veenendaal

Fysiq Vision Fysiotherapie & Fitness is gehuisvest op een bekende plek op de Parallelweg in Veenendaal en op de Hubert van Zuilenweg. Hier vind je naast onze behandelruimtes ook de fitnessruimtes met innovatieve revalidatie-apparatuur, slenderapparatuur en cardio-apparatuur. Ook beschikken wij over een ruime zaal voor groepslessen. 

 

Op onze locatie aan de Parallelweg beschikken wij naast behandelruimtes en een fitnessruimte ook over een gespecialiseerd centrum voor Oncologische klachten, met o.a. begeleiding bij revalidatie bij/na kanker, oedeem bij/na kanker, voedingsvragen bij/na kanker, ondersteuning bij arbeidsintegratie, aanmeten van prothese/steunkousen, coaching bij/na kanker en activiteiten met het inloophuis Invitee.

 

Eigen faciliteiten

Je traint en revalideert bij ons niet in een sportschool maar in onze eigen speciaal hiervoor ingerichte faciliteiten en altijd onder begeleiding van een van onze medisch specialisten en opgeleide fitnesstrainers. Ook ondersteunen wij je met behulp van onze meetapparatuur om je status en vorderingen in kaart te brengen. Zo werken we samen aan jouw lijf gezondheid. Persoonlijk, professioneel en effectief.

Personal Trainer

Of je nu alleen zou willen trainen, samen met je partner of in kleine groepen; bij Fysiq Vision kan dat allemaal. Altijd op persoonlijke wijze en altijd onder professionele, persoonlijke begeleiding. Met onze cardio apparatuur en krachtapparatuur train je bij ons anders dan in de gemiddelde sportschool. We bieden een training op maat, op basis van medische intake en een uitgebreid, persoonlijk gesprek. 

Behandeling aan huis of op het werk

 

Is het voor jou niet mogelijk om naar ons te komen dan komen wij graag naar je toe. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan jouw gezondheid. Je hebt voor aan huis behandelingen een verwijzing van de huisarts nodig om dit vergoed te krijgen.

Laatste nieuws

× Hoe kan ik je helpen?