Fysiq Vision behaalt wederom audit Keurmerk

Fysiq Vision behaalt wederom audit Keurmerk

Fysiq Vision geslaagd voor Visitatie audit Keurmerk Fysiotherapie!!!

Als praktijk hebben we kwaliteit van onze zorg hoog in het vaandel staan. We willen onszelf graag we verbeteren en staan open voor vernieuwing en innovatie. Vandaar dat we ons ook graag laten beoordelen door onafhankelijke partijen, en ons willen aansluiten bij een kwaliteitsregister.

Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Sinds 1 januari 2023 zijn we lid van het kwaliteitsregister Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF). Wij wilden ons als praktijk hierbij aansluiten, zodat we verder kwalitatief kunnen door ontwikkelen, zowel als fysiotherapeuten maar ook als praktijk. Praktijken die aangesloten zijn bij Keurmerk zijn continu bezig hun kwaliteit te verbeteren.

Om hier aan deel te kunnen nemen werd er december 2022 een entreevisitatie afgenomen om te beoordelen of de praktijk voldeed aan de kwaliteitseisen van het Keurmerk Fysiotherapie. Deze visitatie hebben we succesvol weten te doorlopen waardoor we per december 2022 aangesloten zijn bij Keurmerk. Op dinsdag 5 december j.l  hebben we de vervolgaudit gehad en hebben we wederom laten zien dat we goed bezig zijn op het gebied van kwaliteit en ontwikkeling.

We zijn supertrots dat we als team de  visitatie wederom succesvol hebben doorlopen. Dit geeft ons bevestiging van het feit dat we onze zaken goed op orde hebben. En geeft ons motivatie om ons verder door te ontwikkelen!× Hoe kan ik je helpen?