Over ons

Op deze website vindt U algemene informatie over ons advies-en beweegcentrum Fysiq Vision in Veenendaal. Fysiq Vision heeft verscheidene specialismen in huis om u van dienst te zijn. 

 

Naast algemene fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, Mc Kenzie therapie, oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, medical taping, arbeidsfysiotherapie, echografie, shockwave en sporten voor jong en oud onder deskundige begeleiding van een van onze medewerkers.

.

Fysiq_Fysio_Selectie-042
Onze visie

Onze visie is dat op welk niveau u ook aan beweging zou willen doen, wij het mogelijk proberen te maken.

 

Door onze kleinschalige aanpak kunt u sporten zoals u wilt en wanneer u wilt, bij ons geen bodybuilders! Ook wanneer u door wat voor een klachten dan ook (in het verleden) nooit heeft durven sporten kunt u bij ons terecht. Samen met een van onze medewerkers wordt er gekeken wat voor u de mogelijkheden zijn. Na een intakegesprek wordt er dan evt. over gegaan tot de training. We bieden ook specifieke programma’s aan voor bepaalde doelgroepen. Mensen met diabetes, kanker, rugklachten, kinderen met overgewicht (obesikids) of kids (kinderfitness) die het gewoon leuk vinden om te fitnessen kunnen allemaal terecht in speciaal hiervoor opgerichte groepstraining.

 

Heeft U na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers of via email / telefoon (zie onze contactgegevens).

Door onze ruime openingstijden kunnen we u goed van dienst zijn.

ONS TEAM

Fysiq_Fysio_Selectie-007
NATASCHA PLATE
FYSIOTHERAPEUT

Is dol op reizen, haar gezin en chocola, en in het weekend veel te vinden op de tennisbaan .

 

 

 

Praktijkeigenaar, oncologie-fysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut, 

Mc Kenzietherapeut, bestuurslid NVFL, voorzitter werkgroepen DM2 en Oncologie & Palliatieve Zorg en deelnemer werkgroep artrose heup/knie.

Fysiq_Fysio_Selectie-008
WILLEMAAIKE VAN DE  BERG

FYSIOTHERAPEUT

Houdt van reizen en een heerlijk kopje koffie in de ochtend en onderneemt graag leuke dingen met vrienden in het weekend. 

Oedeemfysiotherapeut, algemeen fysiotherapeut met specialisaties in cardiovasculair gebied en MS. Deelnemer werkgroepen artrose heup/knie, CVRM en aangesloten bij ClaudicatioNet – Oud topsporter bv

Fysiq_Fysio_Selectie-003
ANKE BOER

FYSIOTHERAPEUT

Gek op haar gezin en lezen en kunt u ook raadplegen voor tuinadvies want ze heeft de opleiding tot hovenier gevolgd voor ze aan fysiotherapie startte.

Manueel therapeut, algemeen fysiotherapeut, Kaakklachten, kindermanueel therapeut.

IMG_4801
ANTHONY ZONNEVELD

FYSIOTHERAPEUT

Is een echte allrounder; dol op gamen, bolderen, series kijken en af en toe slap gezwets.Maar daarnaast ook te porren voor scherpe humor of potje filosoferen.

Algemeen fysiotherapeut, met als aandachtsgebieden schouder, neurologie, enkel/voet en wervelkolom

GEERT MEIJER FYSIOTHERAPEUT
GEERT MEIJER

FYSIOTHERAPEUT

In zijn vrije tijd speelt hij graag volleybal en geeft volleybaltraining. Voor kaart- en bordspelletjes is hij altijd te porren, maar een goede film op z’n tijd vindt hij ook heerlijk.

Algemeen fysiotherapeut, met als aandachtsgebieden schouder, wervelkolom, arbeidsfysiotherapie

SANDER
FYSIOTHERAPEUT

Naast mijn werk als Fysiotherapeut ben ik een groot van fan van sport, van voetbal tot hardlopen en fitness. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op de voetbalclub, het terras of op een festival. Ik ben gestart met de opleiding Fysiotherapie, omdat ik het bewegend functioneren van de mens zeer interessant vond. Mijn interesse en voorkeur in de Fysiotherapie ligt in de sport gerelateerde orthopedische- blessures en revalidatie, met name gefocust op heup, knie, enkel en voet.

IMG_4791
QUINTEN DEN ADEL
FITNESSINSTRUCTEUR

Fitness, basketbal en boksen zijn zijn grootste passies en daarnaast is hij een echt gezelligheidsmens.

Fitnessinstructeur, begeleider X-FITTT, geeft Bokszaktraining en PT

01d4254e-dff0-4418-ace4-f56ff74d2b5e
LEVI VAN WAKEREN
FITNESSINSTRUCTEUR
Fitnessinstructeur, Bokstrainer en begeleider X-FITTT.
Fysiq_Fysio_Selectie-001
DIANA KAMPERT
SLENDERCOORDINATOR

Ze is altijd in voor een grapje en haar lach is heerlijk aanstekelijk! Daarnaast werkt ze altijd keihard om medewerker van de maand te worden en doet graag leuke dingen met haar vrienden en familie.

Slenderinstructrice

natasja van noordenne
NATASJA VAN NOORDENNE
KINDERFYSIOTHERAPEUT

Gek op de bergen, zowel in de zomer als de winter is ze er graag te vinden. In het beetje vrije tijd dat ze heeft doet ze graag leuke dingen met haar gezin en vrienden.

Kinderfysiotherapeut, gespecialiseerd in sensorische integratie, oncologie en topsport op jonge leeftijd.

DSC00782
ALETTE BLANKERS
KINDERFYSIOTHERAPEUT

Reislustig en fervent basketbalspeelster in haar vrije tijd, en tevens dol op gezelligheid en haar familie. 

 

Kinderfysiotherapeut

Fysiq_Fysio_Selectie-004
 CAROLINE VALLENTGOED
BALIEMEDEWERKSTER

Caroline is dol op zingen, muziek en tekenen en onze gezellige binnenkomer bij de balie.

Ze verzorgt de ontvangst van de patiënten en ondersteunt binnen de praktijk met verschillende baliewerkzaamheden.Daarnaast is Caroline opgeleid tot coach bij Kanker, rouw- en verliesverwerking en kunt u haar altijd vrijblijvend consulteren.

× Hoe kan ik je helpen?