AFVALLEN; een gezond gewicht zonder terugvallen

Bij Fysiq Vision zijn we behalve met bewegen ook erg bezig met een gezonde leefstijl. 

Om je te ondersteunen om tot een gezond gewicht te komen en deze te behouden hebben we een aantal mogelijkheden voor je. 

Fit en Gezond programma

Het betreft hier een leefstijlprogramma van 12 weken:

• Twee keer per week verplicht in groepsverband trainen.

• Afspraken over gezonde voeding. In samenwerking met onze diëtiste krijg je een plan op maat

• Elke week een weegmoment (controle).

• Minimaal 1 keer in de week extra bewegen.

• Gebruik van trainings- en voedingsapp.

• Leefstijlcoaching voor een langdurige gezonde leefstijl.

Fysiq_nov2020-040

WIL JIJ OOK SUCCESVOL AFVALLEN? !

of lees verder voor uitgebreide informatie

Afvallen Veenendaal
leefstijlprogramma Veenendaal
20 KG AFVALLEN? HET LUKTE LOTTE VIA X-FITTT BIJ FYSIQ VISION!
Lees hier haar verhaal….

Ik ben via de onderbuurvrouw bij X-FITTT terechtgekomen. Zij had een advertentie op Facebook gezien en vroeg aan mij of ik samen met haar het programma wilde gaan volgen. En zo zijn we in februari gestart met het programma, al was dat maar voor korte duur ivm Corona…Nadat ik samen ging wonen ruim 2 jaar geleden ging het erg snel de verkeerde kant op met mijn gewicht. Je wilt het gezellig maken voor elkaar en elke avond kwam er wel wat lekkers op tafel.

 

Op een gegeven moment let je niet meer op hoeveel calorieën je eet op een dag.Tot ik merkte dat ik mijzelf minder fit voelde en niet meer lekker in mijn vel zat. En tijdens mijn werk zat mijn lichaam mij in de weg.De resultaten die ik heb bereikt zijn dat ik in 4 maanden tot nu toe ruim 20 kilo ben afgevallen, me veel energieker voel en erg goed in mijn vel weer zit. Wat ik vooral veranderd heb is het eten, tellen hoeveel calorieën je eet op een dag. Bewust worden wat je eet op een dag. En ook minimaal drie keer per week bewegen.

 

Wie mij hebben geholpen bij het proces zijn Remy, Roos, mijn vriend en mijn ouders. Remy en Roos begeleiden me bij het sporten, geven tips over de voeding en motiveren je enorm om door te zetten. Mijn vriend en mijn ouders hebben mij gesteund met het eten thuis. Tellen de calorieën mee en denken mee met de voeding.

Ik vind het programma erg leuk en het is echt goed vol te houden. Ik ga voor het eerst met plezier naar een sportschool toe. Het vergt natuurlijk veel zelf discipline het afvallen, maar bij X-FITTT word je goed begeleid. Je krijgt tips en tops over je voeding, je wordt bewust gemaakt waar je op moet letten en de trainingen zijn zwaar maar ook altijd ook erg gezellig.

 

Het meest trots op mezelf ben ik dat in de Coronatijd ik door heb gezet en zelf de voeding ben gaan bijhouden, drie keer per week ben gaan wandelen. En zo 17 kilo al kwijt was toen de sportschool weer open ging. Het volgende doel wat ik wil bereiken is nu zeker nog 10 kilo eraf, en ervoor zorgen dat het nooit meer eraan komt! 

 

Als ik iemand zou moeten tippen om het vol te houden, zou mijn tip zijn: Maak week menu’s. Zo haal je voor een volledige week eten in huis en kom je niet teveel in de verleiding verkeerde dingen te kopen. 

 

Ik zou Fysiq Vision omschrijven als een hedendaags sportcentrum. 

Waarom hedendaags? Middels apps kan niet alleen jijzelf maar ook de sportschool zien wat je eet en waar je valkuilen liggen, waarbij ze advies op maat geven om je verder te helpen en je persoonlijk uitdagen tijdens het sporten om zo het beste uit jezelf te halen. 

 

Dit heeft mij heel erg geholpen om mijn slechte gewoonten om te zetten naar een gezonder en sportiever gewoontebeeld. X-FITTT heeft voor mij vooral laten zien wat ik daadwerkelijk moest veranderen en waar het goed ging en gaat. En… dat sporten ook leuk kan zijn!

 

 

“Sporten is niet alleen maar moeten, het is fijn om samen fit te zijn”

Vergoedingen zorgverzekeraars

 

Preventie wordt helaas nog niet door alle zorgverzekeraars erkend. Een programma als X-Fittt is geen ‘zorg’  maar puur een preventief sportprogramma. Toch zijn er steeds meer zorgverzekeraars die met name vanuit de aanvullende pakketten bepaalde vergoedingen beschikbaar stellen voor dit soort programma’s.  Informeer daarom bij je zorgverzekeraar wat er eventueel voor jou vergoed kan worden. Na het programma kun je een mail sturen naar ons centrum met de vraag om een factuur per mail te ontvangen. Vervolgens kun je zelf dit indienen bij je zorgverzekeraar.

   

Gezond & Fitprogramma

 

We bieden je ook de mogelijkheid om op eigen gelegenheid te sporten onder leiding van Remy met begeleiding van onze diëtiste Tessa. Je krijgt een trainingsprogramma op maat en deze wordt regelmatig geëvalueerd. Dit programma kan voor 3 maanden  (€32,95 per mnd) of voor 6 maanden worden afgenomen (€29,95 per mnd).

   

Sportschool Fysiq Vision afvallen Veenendaal

WIL JIJ OOK SUCCESVOL AFVALLEN IN VEENENDAAL? !

× Hoe kan ik je helpen?