Fysiotherapie: een specialisme in beweging

Fysiq Vision geeft fysiotherapie op maat. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en bieden zoveel mogelijk behandelmethodes zodat we direct op uiteenlopende klachten kunnen inspelen. Als u niet goed kunt/durft te bewegen, als u meer moet bewegen of wanneer u moeite hebt met bewegen. Onze fysiotherapeut is er voor iedereen. Van klein tot groot. Van jong tot oud. Wij helpen u graag!

Persoonlijk en verantwoord

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Daarna stellen we samen met u een persoonlijk behandelplan op. We maken vaak gebruik bij onze behandelingen van onze fitnessapparatuur en kunnen u veilig en verantwoord laten trainen op uw eigen niveau.

 

Bekwaam in bewegen

Wij zijn deskundig op het gebied van houding en beweging en hebben minimaal een vierjarige Hbo-opleiding afgerond aangevuld met vervolgopleidingen en cursussen. Wij adviseren, begeleiden en behandelen patiënten met verschillende lichamelijke klachten op persoonlijke wijze.

Pijn en revalidatie

Of u nu last heeft van sportblessures of klachten door overbelasting, lichamelijke problemen vanwege een ongeval of ziekte. Of bij pijnklachten door simpelweg een verkeerde beweging of omdat het lichaam een dagje ouder wordt. U kunt bij ons terecht. Ook kunnen wij u helpen te revalideren na een operatie of ongeval.

 

Gespecialiseerd

We zijn allemaal BIG geregistreerde medische professionals. Onze faciliteiten worden alleen door onszelf gebruikt en zijn speciaal opgezet en ingericht om u te ondersteunen bij herstel of training. Hierdoor kunnen wij doelgerichter, effectiever en ook ongestoord aan uw herstel werken.

Veelgestelde vragen
Wat voor klacht heeft u?

Hier (www.hierhebikpijn.nl) kunt u alvast online een aantal vragen invullen en testen doen om uw klacht in kaart te brengen.

Wordt fysiotherapie vergoed?

De behandelingen voor volwassenen boven de 18 jaar worden vergoed door de zorgverzekeraars, voor zover u daarvoor aanvullend bent verzekerd. Alle zorgverzekeraars hebben fysiotherapie in hun pakket opgenomen. Voor kinderen tot 18 jaar en voor patiënten met een chronische aandoening (volgens de lijst chronische indicaties) worden behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. Bij chronische aandoeningen vallen de eerste 20 behandelingen in de aanvullende verzekering en de overige behandelingen in de basisverzekering.

Hoe weet ik dat de fysiotherapeut erkend is?

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet zomaar door iedereen worden gebruikt. Wie de officiële studie fysiotherapie heeft afgerond en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

Kun je zomaar bij een fysiotherapeut terecht?

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hiermee is een behandeling voor fysiotherapie vrij toegankelijk. U kunt zich dus direct bij Amsterdam Fysio aanmelden

MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

× Hoe kan ik je helpen?