Huisregels

– Patiënten worden geacht op tijd te komen voor de behandeling. Dat wil zeggen, uiterlijk 5 minuten van tevoren. Indien een patiënt zonder afmelding niet verschijnt of te laat komt, wordt de behandeling in rekening gebracht. U krijgt hiervoor een factuur thuisgestuurd.

– Afmelden van een afspraak moet minimaal een dag van tevoren worden gedaan. Indien de praktijk gesloten is kan een bericht worden achtergelaten op het antwoordapparaat.

– Patiënten hebben een eigen verantwoordelijkheid wat betreft de dekking voor fysiotherapie in hun verzekeringspakket. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar.

– Indien u niet aanvullend verzekerd bent, krijgt u de declaratie thuisgestuurd. Er geldt een normale betalingstermijn.

– Bij binnenkomst op de praktijk kunt u in de wachtruimte plaatsnemen en kunt u wachten op uw behandelaar. Helaas kan het soms voorkomen dat behandelingen iets uitlopen, waardoor u wat langer moet wachten.

– De praktijk is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.

– Er dient zorgvuldig te worden omgegaan met de fitnessapparatuur. Indien een apparaat niet (goed) functioneert of onduidelijk is verzoeken wij u contact te zoeken met een van de fysiotherapeuten.

– Het gebruik van een eigen handdoek tijdens uw training is verplicht. Daarnaast verzoeken wij u de apparatuur netjes achter te laten voor de volgende gebruiker.

– Het gebruik van water is toegestaan. U wordt verzocht de eventueel gebruikte bekers naderhand op te ruimen. Het meenemen van uw eigen drank is toegestaan, vergeet deze alleen niet op te ruimen of mee te nemen.

× Hoe kan ik je helpen?