Slenderen; onbelast bewegen

Slenderen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen vanaf de leeftijd van 16 jaar. Het is vooral geschikt voor diegene die:

 

• Om medische redenen niet zwaar kunnen of mogen sporten

• Lange tijd of nog nooit eerder aan sport gedaan hebben

• Pas zijn bevallen

• Sneller willen herstellen na een operatie

• Een dieet volgen en hun huid en spieren niet willen laten verslappen

• Last van cellulitis (sinaasappelhuid) hebben

• Geen tijd of zin hebben om in clubverband te sporten

• Een zittend of juist een staand beroep hebben

• Gewoon een uurtje willen ontspannen in een rustige sfeer

Fysiq_Fysio_Selectie-023

OPENINGSTIJDEN SLENDEREN;

MA         08.00-12.00 UUR

DI            08.00-12.00 UUR

                18.00-21.00 UUR

WOE       08.00- 12.00 UUR

DO          08.00- 12.00 UUR

                18.00-21.00 UUR

 

Tarieven Slenderen per 01-01-2023:

10x € 99,50

25x € 179,50

 

 

Werkwijze

Slenderen is zeker ook geschikt voor degenen die actief oefeningen willen doen. Bij elke bank zijn vele gevarieerde oefeningen, zodat u ook actief kunt sporten. Onze medewerkers staan voor u klaar om u een individueel en geschikt programma op maat aan te bieden.

 

Slenderen is een bijzonder trainingsprogramma dat wordt uitgeoefend op 6 met elektromotoren aangedreven banken. Zij activeren elk een apart gedeelte van uw lichaam nl. benen, dijen, heupen, buik, taille, borst, schouders en bovenarmen.

 

De beweging van de banken verstevigt uw spieren, verwijdert vetafzettend afvalzuur, stimuleert de bloedsomloop, werkt vochtafdrijvend en vergroot de zuurstoftoevoer. Er worden geen overdadige spierbundels gekweekt en de kans op blessures is nihil.

 

De oefeningen gebeuren liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast. Dit maakt slenderen geschikt voor iedereen, jong en oud, met of zonder medische klachten. Uit ervaring blijkt dat men zich beter kan ontspannen en zich fitter voelt. De totale behandeling duurt één uur, 10 minuten per bank.

Slenderen verbetert uw houding. Op de banken worden spierbewegingen uitgeoefend waarmee je centimeters kunt afnemen. De zuurstofwisseling van de huid wordt gestimuleerd waardoor de huid glad wordt en cellulitis vermindert. Een goede doorbloeding voorkomt spierpijn en activeert de afbraak van vetreserves.

 
Slenderen met medische klachten?

Slenderen is een bewegingstherapie die u kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard. Het kan verlichting geven bij aandoeningen zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders, koude handen en voeten, vochtophopingen, rugklachten en fibromyalgie. Ook wanneer u hartklachten, MS, ME of CARA heeft kunt u veilig aan slenderen doen. 

 

De oefeningen gebeuren liggend zodat uw rug en gewrichten niet worden belast, terwijl uw spieren steviger en soepeler worden. Eén uur op onze banken staat namelijk gelijk aan 7 uren grondgymnastiek. Onze opgeleide medewerkers staan met een goede begeleiding voor u klaar, met aangepaste oefeningen voor uw medische problemen.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis proefles kunt u terecht bij een van onze medewerkers

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

× Hoe kan ik je helpen?