Vrij fitness

Naast de groepstrainingen die je bij ons kunt volgen, kun je ook bij ons terecht voor vrij fitness.

Groepstraining of vrij fitness, wat is het verschil?

Bij vrij fitness krijg je net als bij groepsfitness een intakegesprek en worden de metingen herhaald na 2 maanden. Je schema wordt dan weer aangepast aan de wensen en resultaten van dat moment.

Het voordeel van vrij fitness ten opzichte van groepstraining is dat je zelf kunt kiezen wanneer je komt trainen. Het nadeel is dat je zelf meer discipline moet hebben om wekelijks een of meerdere malen te komen en je trainingen uit te voeren. Je kunt uiteraard ook het vrij trainen combineren met Personal Training of groepstraining indien gewenst.

Qua inhoud van de training kun je in overleg met de trainers ervoor kiesen om bijvoorbeeld een bepaald deel van je lichaam extra te trainen of extra aandacht juist te schenken aan bijvoorbeeld je conditie. Alles kan en op elk niveau!

We begeleiden je met vrij fitness net zo lang een op een totdat wij denken dat het verantwoord is je zefstandig te laten trainen.

Mocht je extra begeleiding toch fijn vinden, kies dan voor een trainingsmoment in overleg met de trainer waar dat mogelijk i

 

vrij fitness veenendaal
× Hoe kan ik je helpen?