Echografie: uw klachten goed in beeld 
Innovatie

Al vele jaren maken wij gebruik van de echografie. Deze manier van onderzoeken past uitstekend bij fysiotherapie. Een echo brengt het bewegingsapparaat gedetailleerd in beeld. Onze therapeut kan zo een relatie leggen tussen uw klacht en de beelden die hij ziet.

 

 

Comfortabel en doeltreffend

De echografie is niet alleen een nauwkeurige, maar ook comfortabele manier om u te onderzoeken. In plaats van statische (zoals bij röntgenopnames of MRI scan) ziet de therapeut dynamische(bewegende) beelden.

U kunt tijdens het onderzoek vrij bewegen en de therapeut kan meteen zien of de beelden de klachten onderbouwen. Zo kunnen we snel en gerichter een behandelplan opstellen en onmiddellijk van start met de behandeling.

Fysiq_Fysio_Selectie-032
Altijd snel mogelijk

Wij beschikken op de hoofdlocatie over een behandelruimte welke uitgerust is met echo apparatuur en twee van onze therapeuten zijn gecertificeerd, waardoor de echo altijd afgenomen wordt door een therapeut met specifieke klachten kennis. Voor acute klachten zoals een spierscheur kunt u zo snel uitsluitsel krijgen over plek, ernst en revalidatieduur. U kunt uiteraard ook voor een echo consult direct bij ons terecht.

Kosten

Bij Fysiq Vision valt dit onderzoek onder de fysiotherapeutische behandeling en er worden dan ook geen extra kosten in rekening gebracht voor het echografisch onderzoek.

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

× Hoe kan ik je helpen?